Energy-Class

De Energy-Class leert je een nieuw dagelijks ritueel. Tijdens deze class staan bewust, expressief en positief denken centraal. Deze class wordt in groepsverband gegeven. Wilt u liever een persoonlijk consult aangaan, ga dan naar Energy-Coaching.

HET DOEL
Het doel hierbij is om je zo positief mogelijk te voelen en uw dag of week zo goed mogelijk te beginnen. Kiezen voor positieve gedachten en emoties is de basis van het aantrekken van positieve gebeurtenissen in je leven.

WERKWIJZE
De Energy-Class is een soort mentale yoga voor je dagelijkse flow. Tijdens de Energy-Class maakt je kennis met de ideeën en oefeningen van Abraham Hicks die je vervolgens ook zelf kunt toepassen.

HET RESULTAAT NA HET VOLGEN VAN EEN CLASS
Met tegenslagen krijgen we allemaal te maken en dat zal ook altijd zo blijven. Na deze Energy-Class beseft u dat u zelf controle heeft over uw eigen gedachten en gevoelens. Je leert namelijk goed naar je emoties te luisteren en te kiezen voor hoopvolle, positieve, feel-good gedachten.

Natuurlijk is het ook niet erg om lekker een dagje te huilen of chagrijnig te zijn is, zolang je er maar bewust van bent. It’s simple as ABC! Als je het weet dan kun je niet meer terug. Ook ideaal voor teams!

Lees ook: Wanneer kunt u de Energy-Class inzetten?

Klik hier voor de prijzen